Een reep chocolade voor 20 miljoen tijdschrift verzendingen.

S.P. Abonneeservice en de uitgevers hebben iets speciaals te vieren want afgelopen vrijdag verzonden we ons 20 miljoenste tijdschrift, dat betrof een editie van ‘Wandelmagazine’, naar abonnee dhr. en mw. van de Haar in Apeldoorn. Natuurlijk hebben we deze abonnee in het zonnetje gezet met een bloemetje en een cadeaubon voor een outdoor winkel.  

Deze mijlpaal van 20 miljoen willen we graag vieren, want het is veel. Dit aantal is mogelijk gemaakt omdat we veel hebben geïnvesteerd in het door ons zelf ontwikkelde abonneeservice-softwarepakket ‘Quartz’.  Hierdoor konden nog meer uitgevers moeiteloos hun tijdschriften door ons laten servicen en kunnen we blijvend innoveren. Deze 20 miljoen is dus ook een pluim voor het systeem Quartz wat continue zijn kwaliteit en robuustheid bewijst.


Maar uiteraard zijn de uitgevers en de abonnees, het belangrijkste ‘stuk’ bij deze 20 miljoen. Die willen we  graag bedanken en trakteren we de uitgevers graag op een lekkere chocoladereep. Bij elk stukje wat u eet, eet u symbolisch ruim een half miljoen tijdschriftverzendingen. Een eer voor S.P. Abonneeservice en een prima prestatie door ons allemaal.