S.P. Abonneeservice tijdens de coronacrisis

Wanneer je het hebt over een impact maken, dan denkt iedereen aan een positieve impact; maar wie had een jaar geleden gedacht dat de coronacrisis zo'n impact had gemaakt? De coronacrisis houdt ook S.P. Abonneeservice bezig, maar we hebben ook een belangrijke filosofische boodschap!

De coronacrisis vergt het uiterste van ons kunnen. S.P. Abonneeservice staat daarbij niet stil. Corona en covid-19 (de ziekte die erdoor kan ontstaan) hebben een diepe impact in onze samenleving. We hebben gezien hoe bedrijven gedwongen zijn om te stoppen, hoe hele landen sitl werden gelegd en in lockdown verdwenen en hoe wij als samenleving gekluisterd zitten aan de buis voor meer informatie.

Welke invloed heeft Coronavirus op S.P. Abonneeservice?

S.P. Abonneeservice kan niet stil blijven zitten. We zien in grote mate hoeveel mensen stressvol thuiswerken. De rol van S.P. Abonneeservice is simpel: we zorgen ervoor dat niemand niets te lezen/horen/zien heeft. Onze klanten zijn gebaat bij goede service een extra luisterend oor en de juiste aandacht op de juiste plaats. S.P. Abonneeservice zet een paar extra stappen zodat we eventuele fluctuaties voor zijn.

De impact van het coronavirus heeft verstrekkende gevolgen voor mens en samenleving, daarin ziet S.P. Abonneeservice een maatschappelijk betrokken rol te spelen door de fundamenten van de samenleving: het geschrift, het nieuws, het leesplezier te verzorgen. Neem dus vooral een goede kop thee of koffie met een nummer of dagcolumn van een van de zovele zeer gewaardeerde klanten van S.P. Abonneeservice en breng waar dat kan zoveel mogelijk tijd door met familie en vrienden.