Over S.P. Abonneeservice

Lees hier meer over de historie en het bestaansrecht van S.P. Abonneeservice. Het bedrijf is gefundeerd op jaren aan ervaring!

S.P. Abonneeservice is gespecialiseerd in abonnementenbeheer. Frans Lems (DGA) startte in 1998 met S.P. Abonneeservice. De software voor het beheren van abonnementen is in eigen huis ontwikkeld en gedurende 20 jaar lang geoptimaliseerd. Hierdoor is S.P. Abonneeservice de go-to-shop voor ledenwerving en abonnementenbeheer!

Wat maakt S.P. Abonneeservice uniek?

S.P. Abonneeservice is in staat om snel in te spelen op specifieke vragen en behoeftes van haar klanten. S.P. Abonneeservice gaat verder dan alleen abonnementenbeheer. De klant staat centraal en het moet gewoon goed werken. Met het softwarepakket Quartz beheert S.P. Abonneeservice op dit moment zo’n 150 titels met in totaal meer dan 300.000 abonnees. 

Welke typen abonneebeheer voert S.P. Abonneeservice uit?

De te beheren abonnementen kenmerken zich door een grote diversiteit: weekbladen, maandbladen, kwartaalbladen, onregelmatig verschijnende bladen en titels met een kleine of grote oplage. S.P. Abonneeservice werkt niet alleen voor uitgeverijen, maar ook voor verenigingen, stichtingen en charitatieve instellingen die het beheer van ledenadministraties maar al te graag uitbesteden aan een professional met liefde voor het vak.  
S.P. Abonneeservice: uw ervaren specialist voor abonnementenbeheer met persoonlijke aandacht voor de wensen van haar relaties.