Abonnementenbeheer voor stichtingen

Als stichting bent u afhankelijk van trouwe betalende leden die op de hoogte zijn van uw dagelijkse inzet om het doel te bereiken en de visie van de stichting te waarborgen. Het bereiken van uw doelstelling wordt eenvoudiger als de betalingen die horen bij de abonnementen simpelweg in orde zijn.

Als stichting geniet u bij S.P. Abonneeservice van alle voordelen die we met ons unieke abonnementenbeheer te bieden hebben. Wat we bieden is een compleet programma, waarmee u niet alleen uw abonnementen beheert, maar ook de aanmeldingen, betalingen en de ledenwerving.

Abonnementenbeheer voor stichtingen

S.P. Abonneeservice helpt u te richten op de leden van de stichtingen, zij zijn de drijfkracht van de boot die u bestuurt. Alles valt of staat dus ook met een goed functionerend ledenbeheer en bijbehorende abonnementen. S.P. Abonnementenbeheer toont u in één oogopslag de leden van de stichting; hoeveel en hoevaak ze betalen. Per maand of per kwartaal en of er bijzonderheden zijn voor de betreffende leden. 

Eenvoud verhoogt uw efficiëntie

Alles is ingericht om uw werkt makkelijker te maken. Abonnementen zijn er om u en uw leden te voorzien van een goed werkende en sluitende omgeving waarin uw doelstelling beter naar voren komt en u zich daar weer op kunt richten. Ons gepassioneerde team staat voor u klaar om een op maat gemaakt systeem in te richten speciaal voor uw stichting.