tagline

Abonnementenbeheer voor uitgeverijen

Een van de belangrijkste gegevens voor een uitgever is de abonnementsduur. Immers, hoe langer men abonnee blijft, hoe groter het rendement. Hoe lang blijven lezers en wanneer zeggen ze op? Zou het niet mooi zijn, als u abonnees niet of later opzegden?

S.P. Abonneeservice heeft een aantal methodieken ontwikkeld om te meten welke factoren van belang zijn voor de abonnementsduur. Op basis daarvan kunnen wij maatregelen nemen om de abonnementsduur te verlengen. Dat kan heel effectief zijn. Daarmee kunt u op een heel goedkope en efficiente manier uw rendement verhogen. Informeer eens naar onze mogelijkheden om ook de abonnementsduur van úw abonnees te verlengen.

Abonnement Opzeggen

Wil u abonnee opzeggen? Dat is altijd vervelend. Wij doen er graag nog wat extra aan om ervoor te zorgen dat hij bij u blijft. Hoe wij dit doen? Neem contact op

Controle

In Quartz kan u duidelijk zien hoe uw abonnees zich gedragen en hoe u ervoor staat. Zo weet u wanneer u moet/kunt ingrijpen.

Analyseren

Uw Abonneegegevens duidelijk weergegeven in grafieken. Zo kunt u afleiden wat voor u werkt en wat niet. Abonnementen behouden en werven, gemakkelijk duidelijk en snel.