tagline

Verkoop van losse nummers

Het verkopen van losse nummers via de site wordt steeds belangrijker. Zeker nu veel bladen al niet meer via de boekhandels te verkrijgen zijn. Bovendien is het aantal boekwinkels ook sterk aan het afnemen vanwege de toename van verkoop via het internet.

Hoe werkt de verkoop van losse nummers?

Verkoop van losse nummers kan op dit moment al via algemene sites waar uw tijdschrift echter slechts één van de vele titels is. Het is veel effectiever als u losse nummers via uw eigen website verkoopt. U kunt daarmee kosten besparen, meer service bieden en meer abonnees genereren. Dat is natuurlijk een groot voordeel. S.P. Abonneeservice wil u daarbij helpen en heeft voor Quartz een speciale losse-nummermodule ontwikkeld.

Losse nummers module

Deze module, eigenlijk een webshop voor losse nummers, heeft een groot aantal voordelen, namelijk:

  • Het kostenplaatje. Wij bieden deze module aan tegen hele  Scherpe prijzen.
  • Concurrentie. Alles gaat via uw eigen website. De concurrent is daardoor niet in beeld en men is meer gefocust op úw product.
  • Eigenaarschap NAW gegevens. De NAW zijn uw volledige eigendom, wat veel mogelijkheden biedt om actief te werven, bijvoorbeeld door het bijsluiten van een abonnementsaanbieding bij de bestelling.
  • Uitgebreide keuze. Naast de actuele editie kunnen ook oudere edities en/of specials worden aangeboden. Daarnaast biedt de module ook een zoekfunctie op onderwerp, waarmee u de consument helpt de juiste editie te vinden.
  • Betalingen. U kiest zelf voor de betaalwijze (factuur, acceptgiro, automatische incasso of Ideal). De betalingen komen direct op uw eigen rekening.
  • Extra services. De klant kan de bestelling naar eigen keuze laten afleveren in cadeauverpakking, met een bijgesloten persoonlijke wenskaart of op een door hem zelf te selecteren datum.